SEO – gå igang med onsite SEO

Opdateret: 5. mar. 2020

“The best place to hide a body is on page 2 on Google”. Citatet beskriver meget godt, hvor vigtigt det er at optimere din virksomheds indhold, så du bliver vist på første side. Få gode overvejelser til din kamp med Google-venligt indhold.


SEO-optimering-af-indhold-på-hjemmeside

Onsite

Der er forskellige tilgange til SEO og det indeholder diverse elementer som onsite, offsite og teknisk. Denne artikel vil handle om, hvordan du kan optimere dit onsite indhold. Det betyder så, at før du kan bruge det jeg skriver til noget som helst, skal du have en hjemmeside – eller have planer om at få en.

Pull marketing

SEO er først og fremmest pull markedsføring. Det betyder altså, at du med godt indhold (tekst, billeder, video, grafik mm.) kan tiltrække dine kunder og ikke smider det i hovedet på dem – som vi f.eks. kender fra reklamer på tv, radio, youtube. Folk spørger altså selv efter produktet og er derfor velegnet til produkter, de allerede kender i forvejen.


*Hvis du nu har et nyt produkt, som ingen kender til endnu, så vil jeg anbefale, at din vej frem er Branding.


Find keywords/søgeord

Jeg har været omkring det her med søgeord i andre indlæg (Søgeordanalyse og Google ads.) men det er et så vigtigt område, at her kommer det igen. Du skal finde nogle gode søgeord, som dine kunder søger efter på Google. Når du har fundet de gode keywords, og andre brugere clicker på dit indhold, vil Google belønne dig.

Vælg søgeord, du kan opbygge et univers om

Her er der forskellige overvejelser, du med fordel kan tænke over, når du kaster dig ud i en søgeordanalyse:

  • ”Hvad kan dit produkt eller din service hjælpe dine kunder med?”

  • ”Hvilke følelser fremkalder dit produkt eller service?”

  • ”Hvilke synonymer er der?”

Når du så har fundet dine søgeord, som du vil opbygge dit indhold (univers) omkring, bør du indsætte disse i:

  • URL

  • Titler/meta beskrivelser

  • H1, H2, H3

  • Billeder (ALT-teksten).


Værd at huske på

Når du går SEO vejen, og skal til at tilrettelægge nyt indhold til din hjemmeside skal du huske på, at du skriver til mennesker og optimerer til søgemaskiner. Det skal altså være forståeligt, gennemtænkt og selvfølgelig være godt indhold - det klarer du!


 

10 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle